tisdag 16 oktober 2012

Partillefamiljen

Tjatja bloggääeeen!!

PartillePetter här. Vi har nu bott i våran fina lägenhet i 7 veckor och skolorna har vi varit i i 6 veckor. vi har genomgått några omgångar förkylningar men vi har tagit oss igenom de med humöret uppe och livet i behåll.

På Refugen som är varje fredagskväll händer det mycket. det är ett café där ungdomar får komma till Furulundskyrkan varje fredagkväll och hänga där. spela biljard, air hockey, köpa fika, lira instrument eller bara ha något ställe att vara på. både positiva och negativa saker har hänt där och era förböner behövs där.
2 ggr har ambulansen kommit till Furulundskyrkan de senaste 2 gångerna. allt har gått bra med oss men det är något som kan hända igen om så är det gott om förbönerna hänger i luften. flera nya kommer till andakterna och där behövs förböner som kan mjuka upp deras unga hjärtan för Gud.

I skolorna gör vi nya bekantskaper med lärare och elever. skolorna skiljer sig ganska mycket från varandra men vi trivs överlag, trotts att det är stora utmaningar på olika sätt för oss att vara där. Eleverna på skolan längtar efter Jesus men det är ett svårt att få de att ta Honom på allvar. dessutom får vi inte inleda ett samtal utan får bara svara ifall de frågar oss om våran tro. men saker händer under ytan som vi bara anar och Gud gör mycket med dem, om in nu så till framtiden.

Vi trivs otroligt bra tillsammans och kallar oss nu mera för familjen istället för teamet från Partille. Från oss alla, till er alla - tack för era böner och Guds frid vare med er!