lördag 21 september 2013

Tjohej från Lysekilarna!

Hej!

Vi har snart varit på plats i Lysekil i två veckor och det har minst sagt varit full fart! 

Bibelskolan har dragit i gång, ungdomscafeét Café XP, som vi tillsammans med en anställd har hand om, är även den up and running. Onsdags- och torsdagskvällar är det gött häng, läxhjälp och Xbox med mera och på fredagar har vi även en riktigt go andakt.

Den här veckan har präglats av 24/7-bön, som innebär att det har varit minst en person i kyrkan dygnet runt och bett – hela veckan. Man bokade tider på nätet och jag (Filip) har sammanlagt varit där och bett sex timmar, för det mesta runt kl. 3 på natten. Så mäktigt och en sådan sjukt påtaglig gudsnärvaro!

Nästa vecka drar konfaarbetet i gång. I lördags hade vi en heldags konfaledarutbildning och vi är så taggade på att träffa alla konfirmander!

Andra intryck från den första tiden här är att vi har blivit så fantastiskt fint välkomnade. Det har varit förvånansvärt lätt att lära känna alla i ungdomsgruppen och många i bibelskolan och församlingen. Vi har gått och lagt oss efter kl. 4 de flesta nätterna, så sömnbristen är påtaglig men det har det varit värt med tanke på all tid vi har fått att lära känna alla sköna ungdomar!

Vår lägenhet har fått namnet Holken och därmed kallas vi för fåglarna.

Vi har varit dåliga på att ta bilder men ska försöka bättra oss. 

Fridens tulpaner!
Fåglarna