tisdag 21 januari 2014

Boråsarna är tillbaka!

Hej på er allesammans!
Vi är tillbaka och är återigen laddade att ta över världen! Eller kanske inte riktigt, men vi är iallafall fall tillbaka och har nu slussats in i vardagslunket och det lunket tycks medföra en viss trötthet så vi båda är lite halvsega, men det ska inte få hindra oss.

Vi är som sagt tillbaka i kyrkan och tillbaka i skolan. Även om det bara gått knappt en månad sen vi träffade alla eleverna så känns det som om det hunnit hända mycket. Tjerna har tagit över biljardborden, 7:orna har slagit sig till ro, 8:orna kämpar på och 9:orna är i princip redan på väg bort. Men än är det en lång termin kvar och vi hoppas kunna vara en hjälp åt dem.
Över nyår var vi på Livskraft Syd på Sundsgården utanför Helsingborg tillsammans med några av våra kära teamkamrater. Det var en mäktig upplevelse när 200 ungdomar först prisar Gud tillsammans för att i nästa stund gå ut och vänta på tolvslaget och sedan dansa hela natten lång. På dagarna var det bibelsamtal och undervisning blandat med roliga aktiviteter, KRIK:s missionslopp, häftiga möten, god mat och trevligt café. Det var några intensiva dagar med få timmar avsedda för sömn, men vi hade det jättebra och kände oss stärkta när vi trötta åkte där ifrån.

Ha en fin vecka!
Kram
John & Johanna