måndag 24 februari 2014

Tillbaka till verkligheten

Fyra av oss var tillbaka, från det som ser ut att vara, vårt sista sportlov. Mycket fanns att dela och prata om, därav blev det en sen kväll.

På måndagen kom min mamma på besök till vår lägenhet. Det var en trevlig dag där jag fick visa Partille, kyrkan och skolan i Öjersjö. 
Då vinter OS är i full gång har tv:n gått varm i vår lägga.

På onsdagen var det dags för den femte personen i vårt team att fylla år. Samira fick plussa på ännu ett levnadsår. Hon väcktes med tårta, paket, tända ljus och den fina sång det kan bli en morgon klockan sju. 
Årets andra pannkakskyrka ägde rum under onsdagen, då vi även passade på att ha vår ungdosmgrupp i samband med den. Smeten tog snabbt slut då vi snabbt fick springa och blanda ny smet.

Fredagen innebar Refugen och ungdomsgudstjänst, ett 30-tal ungdomar hade tagit sig dit för att lyssna på Oscar Lindquist (vän till Anton). Det blev en bra kväll med skratt, bön och fika. 

Så var det återigen dags för ett bönedygn uppe i kyrkan, ett gäng tappra ungdomar och tre teamare spenderade natten uppe i kyrkan med spel, kladdkaka och vars en timme bön. 
Söndagen bjöd på en nyhet i form av en gudstjänstförfest för alla 20+ i församlingen. Då söndagen även innehöll en hockey OS-final mellan Sverige och Kanada blev det storbildstv och tacobuffé. Trevligt häng, go fika och quiztävling stod också på schemat. Då jag av förklarliga skäl inte kommenterar finalen, kan jag dock skriva att finalen av helgen avslutades på bästa sätt i form av en nattvardsgudstjänst. Nu blickar vi fram emot en ny vecka, och då en av oss utvandrat till USA är vi för en tid bara fem kvar. 

"Låt livet ta plats medan du fortfarande lever" 

Lev väl, Lydia 


Kyrkans maskot gjorde succé på söndagens Gudstjänst! :-)