torsdag 6 mars 2014

Gästbloggare från Partille!

Tjatja alla Tjg-läsare!

Nu har Team Partille två gästbloggare och vårar mål är att slå Anton i bloggning (svårslaget).

Våra namn är Erika 15 bast och Frida 17 bast och är två av Furekyrkans bästa teenagers. (Troligtvis till och med de bästa, topp 2). 
Vilka är vi? Jo vi två helt exemplariska personer som alltid är väldigt trevliga, vi älskar att äta Sushi på onsdagar innan ungdomsgruppen. Skrattar ofta vid tillfällen då vi ej borde, är experter på att hitta på lekar till konfan, har bajjat på samma toa som Zlatan och Henke Lundqvist på KRIK kalaset på Bosön, det som kanske utmärker oss mest är att vi har otroligt svårt för att hålla tyst. (undvek svärordet för att vara duktig.) 
För att vara seriös i en mening så kan vi säga att vi tycker att det är GRYMT att ha teamre, de är verkligen underbara trots att de pratar konstigt, inte vet vad riktig kebab är, hur man växlar en bil eller kommenterar att vi äter för mycket köpemat. 

Förutom våra sex gosiga och snälla teamare så finns tre urballa personer ni måste hälsa på om ni kommer till Fure: Number 1. Vår allas Sten. Även kallad Stenis. En pingla som dansar som en Gud, har handsprit i håret istället för på händerna och sedan så går han så sött så att man hör honom om han är 50+4u6186+2934703 mil bort och en otroligt godhjärtad gosse. Sedan har vi Lars, Larz, Lasse våran egna Anders Bagge med ögon som en hund och glasögon som Harry Potter och världens skönaste. En av anledningarna till våra skratt. Sedan har vi CLABBECLOOW! Cleas! En till präst som ger oss resterna på hans pizza och som är otroligt pratglad, helt enkelt en skön pöjk. För två veckorsedan bakade vi innan ug och då dansade denna trio till rock i kyrkans kök. Ja ni hör ju vad kul man kan ha. 

Nu ska vi ge er en bild av teamarna -  En ärlig sådan.

Vi har Oscar Fernholm: Vårat första minne av den här gossen var att han satt och klagade på Furulunds pizzerias kebab. Han sa att det var det var kycklingkebab men sanningen är att Partille är ett fint ställe så vi har riktig kebab istället för fattigkebab som det endast finns där ute på landet där han kommer ifrån. Vi är väldigt glada över att Oggeman har startat upp KRIK Partille och han är en riktig klippa denna youngman. 

Anton Nilsson: Vi har hört rykten från övriga teammedlemar att hans last är varma mackor och att mopeden e hans liv. Ibland kan man se en moped på totearena när man ska till skolan och då vet man att det är Herr Nilsson som är i farten. Anton är vår grymma UG-ledare som alltid klagar på att vi köper för mycket sushi, pizza och annan mat och ibland tror vi att han undrar om vi skiter pengar, sanningen är att vi lägger hela vårar studiebidrag på mat. Anton är även den som man inte har någon aning om var han kommer ifrån…..  Norrland, örebro, japan, indien, 

Lydia Säll: KÄRAHJÄRTANÄS! En utav två skåningar. Svårt med att växla bilar. Egentligen tror vi att hon inte tål Partille, i alla fall inte hennes mage då det kommer ut små ljud från henne titt som tätt. Lydia är glädjespridaren själv och väldigt omtyckt. En som förstår våra asgarv och ofta deltar i dom. Lyddepydde du är amazing och gör oss så fruktansvärt glad och får oss att må bra!

Malin Pettersson: Här har vi en glad nissa från Tjörn som gör så att teamlägenheten blir fin som få med massa massa blommor. Hon är den ända utav årets teamare som pratar Svenska (dvs ''våran dialekt''). Hon övar flitigt för att kunna bli den enda som kan spela instrument bland teamarna. Hon har introducerat äggost för oss och fixar till så att kyrkan blir finare o finare och pysslar en massa.  Malin, vi gillar dig! 

Samira Nygård: En norrlänning som inte gillar palt, där med nästan ingen norrlänning var i henne. Det är riktigt kul att diskutera alla ord hon säger fel, vilket är många. Det är nästan som att prata med någon från kina ibland, okej nu överdrev vi. Men Samira är en sjuuuuuukt go tjej som är vår trogna krikpolare som berättar historier på varenda läger vi varit på hittills så vi somnar sött, precis som mamsen gjorde när vi var små. Samira kanske är vår Norrlandsmamma trots allt

Linda Andertun: Skåning nummer 2: Linda kan vara en utav de smartaste teamarna från förra året då hon gjorde största kapet genom att stanna hos oss ett år till. Bara det är ju ett tecken på att vi är exemplariska. Linda är en sån person man inte kan annat än att gilla, väldigt trygg person. En underbar tjej som vi gillar väldigt väldigt mycket och vi är SÅHÄÄÄR glada över att du stannade kvar ett år till, väldigt skönt att en gammal teamare var kvar!! Never forget thaaat!!!

Tack för att ni är ni. Vi är glada att ni är hos oss i Fure detta året och hoppas att ni stannar kvar, om inte, hälsar på ofta! Ni är otroliga förebilder och omtyckta av många. Är det någon vilsen själ som inte vet vad den ska göra 2014/15 så tycker vi ni ska komma till Fure, låter det inte underbart??

Puss o kram från Erikish och Fridish!