tisdag 8 april 2014

En era är påväg att brytas

De senaste sju veckorna har vi haft en till praktikant på kontoret, Henrik Strömbom 19 år. Mannen går sista året på gymnasiet och har då sin praktik här i kyrkan. Så det har hänt en hel del det senaste med ett extra tillskott i teamet. Och nu är han inne på sin sista vecka så vi tänkte summera lite vad som har hänt denna tid. 

(Här har ni honom)

Eftersom Henrik är en bonde (...som söker fru) så hade vi första ungdomssamlingen under hans praktik på deras gård och körde lite farmville.


Vi anordnade en fotbollsturnering med KRIK som var lite av Henriks gymnasiearbete, det blev en rolig turnering med 14 lag i en go hall. Senare på kvällen så var det ungdomsgudstjänst med efterföljande musikcafé.


(Det gick fort)

(Lite evangelium på det tack!)

(Spartans, som inte vann sina kamper)

Vi har jobbat en del med den kristna skolgruppen på en av de största gymnasieskolorna i Borås. Vi har gjort lite änglahyss; skrivit lappar på speglar, gett lärarna lite uppmuntran och delat ut våfflor på våffeldagen.

(Våffeldagen)

Då Henrik är med och driver KRIK Borås så har det blivit en hel del jobb med det också. Utöver fotbollsturnering så har vi haft KRIK ON ICE, alltså kört KRIK i en ishall och varit allt ifrån bambi på hal is med lekar och annat till mer traditionell hockey och konståkning. Vi har haft en KRIK samling för högstadiet på Borås Kristna skola. På samlingen var vi runt 50 pers och vi försökte köra de sjukaste lekarna vi kunde, så det var lite kaos men mycket roligt. Så det gick hem.

(KRIK ON ICE)

Men dagen till ära så bör vi ge ära till den som äras bör, vår närmsta kompanjon, handledare, broder, vän, förebild, lekkamrat, ungdomsledare; JOEL KLINTENBERG! Mannen fyller 25 år just idag. Goare gubbe får du leta efter. STORT GRATTIS!!


Med det sagt hoppas vi att ni får en fortsatt bra dag. Auf Wiedersehen!
John & Johanna