onsdag 19 november 2014

Partilleveckan med mera

Hallå i etern!

Nu har det gått en tid sedan vår senaste uppdatering. Den största nyheten är att vi har haft en fördjupningsvecka i Partille.

Veckan började med lunch på Kåsjögården, där vi sedan fortsatte med undervisning under resten av veckan. Vår första uppgift var att alla tio teamare skulle ta sig över en tänkt vägg i form av ett rep i axelhöjd, utan att vidröra det och utan hjälpmedel. Det tog oss en timme och 15 minuter, men vi lyckades till slut! Vad vi lärde oss från det var att det är svårt att få information fram till alla om man står i en klump, och det är alltså bättre att stå i en ring och prata en i taget. Det kanske känns självklart, men gång på gång visade det sig att det var lättare sagt än gjort. En intressant tankeställare, kan man säga!
Förutom samarbetsövningar fick vi undervisning kring konflikthantering, själavård, "vårda ditt hjärta", evangelisation, tystnadsplikt och anmälningsskyldighet, "att möta människor – alla människor" och andlig kamp. Dessutom fick vi följa med ut med Pannkakskyrkan på torsdagseftermiddagen. 


Team Umeå på Pannkakskyrkan
 Här kommer lite fler bilder från fördjupningsveckan!

Vi fick laga mycket av vår egen mat under veckan. Så här såg det ut när vi fick för oss att steka ägg på en plåt…

…och så här ser det ut när man ger en teamare en banan och ett hål i väggen.
En avslutande gruppbild.
Det jag tyckte var roligast och mest intressant från veckan var konflikthantering och Pannkakskyrkan. 

Väl tillbaka i Umeå har vi bland annat hunnit med en KRIK-samling. Den här träffen bestod av lekar, däribland "pensionärsfotboll" (som vanlig fotboll, fast man måste hålla händerna på knäna under hela spelets gång), och innebandy.
Nu samlar vi nya krafter för att fortsätta jobba terminen ut. Det känns både kul och lite jobbigt, men det har nog mycket med novembermörkret att göra. Förhoppningsvis kommer snön snart så att det blir lite ljusare ute, be gärna för det! :)

Så till sist: veckans #astridiroligahuvudbonader!Fridens!
//Team Umeå genom Astrid