tisdag 13 oktober 2015

TEAM UPPSALA

Hejsan vänner ! 

My från TEAM KRIK här!
Tre veckor har rusat förbi och vi som teamar på KRIK kan nu pusta ut efter en intensiv månad. (Pustar verkligen bokstavligen ut, sov 14 h inatt?!?! Förmodligen första natten på över 10 år som jag kommit i säng före nio..)

KRIK anordnar varje år ett KRIK-kalas, en helg som fungerar som inspirationshelg och utbildning för sina lokalavdelningsledare. Eftersom det i år var "regionalt präglade kalas" innebar detta tre kalas helgerna efter varandra. 
Det blev en fantastiskt rolig turné genom Sverige eftersom jag hade möjlighet att vara med alla tre helger. Sellefteå i norr, Uppsala i mitt och Borås i syd. 

Mycket kul att återförenas med team Östersund på Kalaset Mitt där även KRIKlinjen från Åredalens folkhögskola deltog! Kärt återseende! Bilden är från det sista kalaset i syd. Precis som de övriga två innebar det
många roliga erfarenhetsutbyten, god gemenskap, lärorika seminarium och fina kvällsmöten. 

Vi har alla fått stort ansvar för helgerna och kunnat växa som ledare och fått inspireras av andra, både lokala ledare men också våra vänner från Norge som deltog i Syd. 

Kolla gärna in fler bilder från helgen i vårt facebookalbum, genom att klicka HÄR .


Nu taggar vi att få mer tid att styra upp i teamlägenheten! Och kanske till och med tid att vila ut något ;)

För övrigt införskaffade vi igår ÄNTLIGEN en dammsugare till teamlyan, vilken känsla att höra (någon annan) suga upp all skit vi dragit in. (Den befintliga dammsugaren tog sitt sista andetag när Henke dammsög i avloppen... En hjälteinsats eftersom vattnet nu rinner ner när det hamnat i handfatet)FRID, TACK OCH HEJ!