lördag 12 oktober 2013

Födelsedagsbarn och lite till...

Hej och hå, så gick ännu en vecka!

I lördags var större delen av Furulunds församling och teamet på församlingsdag i Kinna. Dagen innehöll bland annat undervisning om Guds närvaro, mycket mat, gött häng och bowling och bad för de mellanstora...


Claes, en av våra präster


Sedan flöt veckan på som vanligt tills torsdagen kom för då small det rejält!
Anton fyllde 23 och detta firades med smaskig chokladtårta till frukost och skönsång vid sängen. 


Grattis på födelsedagen!På kvällen var det en konsert med 'Star for life' som nästan alla högstadieelever i Partille deltog i som en gigantisk kör. Awesome! :) Intäkterna går dessutom till att stärka självkänslan och motverka AIDS & HIV bland barn och unga i Afrika. Bra grejer helt enkelt!


Star for life


Den här helgen har halva teamet ledig helg så det är lugnt i lägenheten och jag kände att det kliade i fingrarna så jag fixade en liten höstdekoration... :)

                                  

Ett smakprov från undervisningen i Kinna:

"Den heligaste, vanligaste och nödvändigaste övningen i det andliga livet är att leva i Guds närvaro. Guds närvaro är själens liv och näring. Guds närvaro tänder en gudomlig eld i själen."

Jag vill även skicka med en bibelvers för veckan:

Måtte han i sin härlighets rikedom ge kraft och styrka åt er inre människa genom sin ande, så att Kristus genom tron kan bo i era hjärtan med kärlek. Stå fasta och var stadigt rotade i honom, så att ni tillsammans med alla de heliga förmår fatta bredden och längden och höjden och djupet och lära känna Kristi kärlek som är väldigare än all kunskap, tills hela Guds fullhet uppfyller er. (Ef 3:16-19)


Guds frid och fred!

/Malin