tisdag 15 oktober 2013

Skåne invaderar

Haallåee!
För er som behöver tolkning så betyder det "hej" på skånska. Erika har i helgen besökt den vackra staden Borås så nu talar vi alla någon konstig slags dialekt. :) Det har varit ett mycket kärt återseende med många fina samtal men också en hel del skratt. 

Helgen inleddes med KRIK, Erika och Johannas första samling men John är ju stammis. Sen var det efterhäng i Lutha och kvällen blev ganska sen. På söndagen klev vi upp i ottan för att gå till kyrkan där det blev barnens minuter med ett härligt inslag av Elfsborg. Efter det beslöt Erika och Johanna att John skulle äta middag hos Johanna och sen höll de honom fången enda till midnatt då han körde hem dem. Kvällen bjöd på pizza, sightseeing i Borås, fin utsikt och en väldig massa fniss. På måndagen hade John en del saker "to bock off" på sin lista (hans egna ord) så Erika och Johanna tog det vääääldigt lugnt tills John ringde och då blev det ordentlig fart. Pyjamasarna flög av och kläderna drogs på i högsta hastighet och när John kom var lägenheten fläckfri. Notera att klockan var 17:00....

John drog sen med tjejerna på basketmatch, deras första sådan fick gå igenom alla regler men nu är vi experter allihopa. Efteråt fick John en efterlängtad bild med sin stora idol JJ Miller, Borås bäste spelare som faktiskt är kristen och besöker KRIK senare i höst.

Nu säger vi tack för den här fantastiska helgen tillsammans och ser fram emot Uppsala så vi återförenas igen, då också med resten av klassen. Och nu kan vi bock off that på vår lista.

Hare (skånska för hejdå)
Kram
Erika, John & Johanna