tisdag 1 april 2014

Med dunder och brak i Borås!

Bättre sent en aldrig kommer här en uppdatering om Dunderfesten som ägde rum för några helger sedan. Alla barn och familjer var välkomna, och det var extra kul om du var utklädd. Vi hade rustat för riktig fest och när alla var på plats räknade vi till 30 barn och ett 20-tal föräldrar; vilket partaj! Det hela inleddes med lite mingel nere i den pyntade cafévåningen. Det bjöds på fruktbål med sugrör och popcorn som man kunde ha i en alldeles egen strut. Rummet var fyllt av ballonger, serpentiner och många fina utklädda ledare och vi minglade runt ett tag.

När popcornen började ta slut och tålamodet hos de små livliga varelserna började tryta begav vi oss upp till kyrksalen. Det var självaste Stålmannen som ledde dagens möte, akomanjerad av ett fin-fint band och en makalöst duktig ljudtekniker (utan att skryta....). En hemlig gäst fanns det också, och denna kom inrullandes i ett stor paket. Att döma av barnens entusiasm när de fick slita bort pappret var det en höjdare! Och ur paketet hoppade ingen mindre än Paulus fram, som dagen till ära hade skaffat sig en skånsk dialekt.

Sen bjöds det på korv & bröd innan det var dags för den avslutande fiskedammen. En godispåse går alltid hem, även hos vuxna vill jag lova. Det var glada ledare som plockade ihop och summerade kalajset som helt toppen! Jag själv tycker det är hur kul som helst att få vara med barnen och blir alltid lika fascinerad över hur självklar Gud är för många av dem. Jag är mer än gärna med på nästa års Dunderfest också!

Kram
Johanna