söndag 24 november 2013

Höstlov, Sjövik, London, Uppsala och mycket mer

Tjoflöjt!

Det var fem veckor sedan vi i team Lysekil bloggade sist, men det har inte bara att göra med att vi är glömska. Det har nämligen varit fem otroligt intensiva och händelserika veckor.

Vecka 43 hade vi höstlov. Vi åkte alla tre hem till våra familjer. Man kan tycka att det borde ha inneburit en massa vila och återhämtning, men i alla fall för min (Filips) del hade jag fullt upp med att träffa familj, släkt och kompisar och fixa olika saker.

Vecka 44 var det konfaläger på Sjövikgården nära Alingsås, där vi var med som konfaledare. Det var helt fantastiskt bara att få vara med och se hur många av konfirmanderna förvandlades totalt under dessa fyra dagar. Nästan hälften av konfirmanderna gav sitt liv till Jesus, men jag tror att varande en åtminstone blev rejält nyfiken.

Lovsångsefterfest efter andra kvällsmötet.
Samma vecka, morgonen efter att vi kom hem från Sjövik, åkte jag med ett gäng lovsångare i församlingen till en lovsångsledarkonferens i London. Den pågick i fyra dagar och bjöd på massor av lovsång, undervisning om lovsång och workshops av olika slag. Många av världens mest kända lovsångsledare, som till exempel Tim Hughes, Brian och Jenn Johnson och Matt Redman, var där och ledde lovsång. Sammanlagt var runt 2 300 personer från över 30 länder runt om i världen där.

Jag och Tim Hughes.
Lovsång!
Vecka 45 hade vi en utbildningsvecka i Uppsala tillsammans med alla andra TJG-teamare. Mer om det finns att läsa här.

Vecka 46 började en PU-kurs som håller på i tre veckor med två tillfällen varje vecka. PU står för Personlighetens upprättelse och handlar mycket om själavård. Fantastiskt bra och viktig kurs!

Och där var vi framme i nutiden – vecka 47. Det har varit en vanlig vecka (den första på länge), vilket faktiskt har varit skönt. Veckorna bakom oss har varit oerhört roliga, lärorika och spännande, men också väldigt intensiva, så nu känns det gott att få komma tillbaka till rutinerna lite.

Fridens förgätmigejer!
Fåglarna