söndag 24 november 2013

En vanlig unik vecka

Förra helgen hade vi en Mission Possible-dag i Furulundskyrkan där Pamela Sjödin-Campbell hade 4 st seminarier om relationer och sex. Det var en lång men mycket lärorik dag!

Vi var lediga på måndagen eftersom vi var med på Mission Possible men på tisdagen var det dags för konfirmation och konfirmanderna fick ha en praktisk lektion i hur man ber. De bad själva och de bad för varandra. På andakten var det en del som fick förbön också. :)

På fredagen var det Refugen och även ungdomsgudstjänst där David Lund pratade om när Jesus säger att han är världens ljus. Det var en bra predikan, enkel och rakt på sak. Även den kvällen kom många till förbön.

Denna helgen och den förra bjöd på en hel del sol och vi tjejer i teamet passade på förra helgen att gå ut och promenera och fotografera. Man får passa på att samla D-vitamin när kan!

Den här helgen har vi (nåja, jag iallafall) börjat förbereda oss för 1:a advent. Jag har köpt amaryllis och hyacinter och en liten, liten plastjulgran. :)
Veckans bibelvers från Partille:

Må hoppets Gud fylla er tro med all glädje och frid och ge er ett allt rikare hopp genom den heliga andens kraft. (Rom 15:13)

Frid!

/Malin