tisdag 3 december 2013

Vecka 49

Gott nytt kyrkoår på er alla!
 
Det är alltid lika härligt att få ett nytt år och även om vi kanske egentligen ser 31 december som den verklige nystarten så är första advent början på allt som närmst ligger framför oss: julen! Det är två veckor kvar tills vi går på lov och dessa två veckor är mer präglade av julen än av nystarten. Då många av våra samlingar ska avslutas för terminen passar det alldeles utmärkt att göra det med lite julefrid. På fredag väntar bland annat den årliga och storsatsade julfesten, men mer om det nästa vecka.
 
Under helgen som gick var vi lediga och eftersom det varit ganska mycket den senaste tiden var det väldigt skönt. Vi tog det lugnt på olika sätt; Johanna åkte hem till landet och John spenderade tid med vänner och familj. Nu har vi återigen laddat batterierna och är taggade för de två återstående veckorna.
 
Eftersom vi var lediga har vi inte så många bilder att visa, utan vi lägger istället upp en film som vi gjorde till Uppsala-veckan. Vi fick i uppgift att göra en kort presentation om platsen där vi teamar men vi hade inte riktigt tid så Max och Maja löste det åt oss istället.
 
En härlig vecka önskar vi er alla!
Kram
John & Johanna