söndag 23 mars 2014

Konfaläger, utbildningsvecka och annat kul


Nu har det hänt grejer minsann!

Förra helgen var jag (Malin), Lydia och Oscar på konfirmationsläger med våra äventyrskonfirmander i Karlskoga. Vi var på Boda Borg, ett slags "fångarna på fortet" där man är ett lag på 3-5 pers och går in i olika rum och löser uppgifter tillsammans. Det var väldigt roligt, lagkänslan var på topp och iallafall jag har en samling med blåmärken på oväntade ställen på kroppen. Förutom Boda Borg hade vi bra undervisning, härliga andakter och Olympiad med teater. :)  Konfirmanderna tycker att vi ska ha fler läger, så de verkar också ha roligt när vi är iväg! 


Denna veckan har vi haft utbildningsvecka här i Partille och det var väldigt roligt att få välkomna våra medteamare från de andra församlingarna till oss! :)

Vi har haft mycket bra undervisning från flera lärare, vi har bett,sjungit och profeterat med och över varandra. Vi har haft pannkakskyrka tillsammans, varit på Lerums vattenpalats och haft en suverän tacokväll. 
Jag känner att jag har fått ut väldigt mycket från den här veckan och det är underbart att vara tillsammans med människor som lever med och längtar så mycket efter Gud som den här gruppen människor gör. Frid och välsignelse till er alla!

När vi andra var på konfaläger ville Anton imponera på sin tjej med fejk French toast, han övade kvällen innan men det blev inget... :)


Nu önskar Partille er en välsignad vecka och Guds frid!
//Malin