lördag 8 december 2012

News from the North

Hej alla glada ute i världen!

Tiden springer iväg och nu är det bara någon vecka kvar innan det är jullov för vår del. Kan knappast fatta att vi redan är inne i december och julavslutningarna avlöser varandra. En del av grupperna har redan haft sina avslutningar men mycket väntar än. För de yngre i Solbackakyrkan väntas en luciagudstjänst imorgon och till veckan är det dags för förskoleklasser att besöka Maria och Josef för att se vad som hände dem för en lång tid sen, i form av julvandringar. Min barndomsdröm att någon gång få spela Maria går därmed i uppfyllelse! Yay!! :)

 Annars rullar livet på här uppe i norr. Vi bor fortfarande hos den trevliga och gästvänliga familjen Bohman och pulsar numera genom snö och kyla till kyrkorna och skolorna. Det är så otroligt kul att märka att det man gör betyder något. Måndagskvällarna vi haft i Holmsund har i snitt dragit ett knappt tiotal ungdomar per kväll men det är samma ungdomar som kommer tillbaka och vill ha oftare.Då är det dags att utvärdera och tänka inför våren om det är möjligt och hur man ska göra det mer långsiktigt. Det ska bli så sjukt spännande att se vart vi hamnar i maj eller till nästa höst om man vågar drömma sig bort en sväng...

 Livskraft Norr står också för dörren nu över nyår och både jag och Jenny funderar kring våra seminarier vi ska hålla. Festfixargrupp för Jennys del inför nyårsmiddagen och Mission är det jag tänker kring.

Nu denna lördagskväll vill jag önska er
Guds Rika Välsignelse och Frid till er alla i vintermörkret,
Maria, Team Umeå