måndag 20 januari 2014

Back in Lysekil

Tjabba!

Vi är tillbaka i Lysekil och det mesta har dragit i gång igen efter julledigheten.

Över nyår var vi på en nyårskonferens i Lugnetkyrkan i Falun. Temat var Prinsar och Prinsessor. Det var en helt fantastisk konferens med grymma seminarier, morgon- och kvällsmöten, nya vänner, aktiviteter och en fet nyårsfest.

Crazy games!
Lovsångsdisco i samband med nyårsfesten.
Efter konferensen åkte vi tillbaka till Lysekil, där församlingen inledde år 2014 med en bönevecka (24/7-bön). Eftersom det fortfarande var lov från bibelskolan, ungdomscaféet och det mesta annat hade vi mycket ledig tid och bokade många bönetimmar. 

Vecka 2 hade vi en härlig uppstartsdag med ungdomsgruppen i Lyse församlingshem. Undervisning, andakter, mat och gött häng!

Vecka 3 hade vi första konfaträffen för terminen, uppstart för bibelskolan och vi introducerade två nya aktiviteter på torsdagarna på Café XP: Bibelläsning och filmklubben XPlore. Varje torsdag kommer vi att läsa ett kapitel ur Romarbrevet tillsammans och diskutera lite kring det. Varannan torsdag kommer vi att se på film med filmklubben. Premiärfilmen blev Dumma mej 2. Otroligt skoj film! Övriga torsdagar kommer vi att ha någon annan aktivitet, som till exempel Guitar Hero-turnering, pingisturnering eller liknande.

På fredagen var det vi fåglar som höll i kvällsmötet XPerience. Temat var Fadern – "Gud som vår pappa". Vi ordnade lite mer av en hemmakänsla på XP, med stolar i två stora ringar, akustisk lovsång och allt var mer avskalat. Det blev en fantastisk kväll!

Fridens kaprifoler!
Fåglarna genom Filip