onsdag 5 februari 2014

KRIK helgen

Denna helgen har det varit mycket KRIK (Kristen Idrottskontakt). Vi hade ingen ungdomssamling i kyrkan på fredagen som vi annars har, för att istället få med ungdomarna på KRIK som är mellan 18-20 på lördagar som vi denna lördagen till ära hade ett gött ungdomsmöte och fika efteråt i vår egna kyrka. 

Det var en riktigt rolig KRIK samling där vi började med att spela ultimate frisbee som uppvärmning alla tillsammans och sedan kunde man välja bland badminton, volleyboll, fotboll och en go femkamp. Det finns alltså tre hallar som ligger vägg i vägg där. Vi var nånstans runt 90 stycken som sportade tillsammans nu i lördags. Som avslutningstävling hade en legendarisk sten sax påse turnering där finalen kördes på scenen i början av ungdomsmötet. 

Dagen till ära hade vi besök av fyra stycken unga kanadensare som precis har kommit till Sverige för att vara med i ett projekt som heter Football For All (FFA) där de vill satsa 100 % på fotbollen, kombinerat med att satsa 100 % på sin tro. Så de stod för andakten på KRIK samlingen tillsammans med en Boråsare som hjälper till med projektet och de hade även en berörande och rolig talkshow på ungdomsmötet. På ungdomsmötet var det 65 stycken som var med så det var gött liv i kyrkan. 

På söndagkvällen var det även uppstart för KRIK Borås Student som riktar sig till de som gått ut gymnasiet och uppåt. Där var vi 16 stycken som mestadels spelade badminton och hade roligt tillsammans så det var en lyckad uppstart!


                                                         Försök till smash på volleybollen
                                                           Fler fjädrar på marken än i luften
                                                              En ultimate frisbee duell
                                                    Ungdomssamlingen i vår fina kyrka
                                               Keith langade fram en grym egenskriven rapp
                              Talkshow, de blandade berörande historier med hopp och skratt

Det stod om KRIK Borås i Borås Tidning på måndagen

Med dom sportigaste hälsningarna!
Kram
John & Johanna